Оценете ни сега! Така  Община Ловеч приканва своите граждани да

...
Оценете ни сега! Така  Община Ловеч приканва своите граждани да
Коментари Харесай

Община Ловеч представи своята онлайн платформа в услуга на гражданите за мнения

Оценете ни в този момент!

Така  Община Ловеч приканва своите жители да се включат онлайн с мнение непосредствено до кмета и да спомогнат  за работата на администрацията. Платформата бе показана на 20 октомври 2022 година на конференция от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова, инж. Тони Паричев, шеф на „ Административно-правно и осведомително обслужване “ в Община Ловеч, и  Радослав Райков, създател и шеф на компанията „ Холър “.

Това е онлайн платформа за връзка с жителите, наречена „ Холър “, която ни оказва помощ да знаем във всеки един миг какво е мнението на жителите от дадена точка за оценка в разнообразни служби  на администрацията в общината, уточни кметът Корнелия Маринова. Достатъчно е жителят да насочи камерата на телефона си към QR кода (специфичен матричен баркод) отпечатан на стикера и с едно придвижване да даде оценка на услугата.

Обратната връзка с жителите е извънредно значима за нас, ние от дълго време търсим благоприятни условия за разширение на връзката с хората. Така ще можем да вземаме и управленчески решения по дадена тематики.

Такива стикери ще бъдат сложени по-късно и по всички кметства в селата и на други публични места.

Такава система у нас работи към този момент единствено в Община Димитровград, както и в някои национални малките екрани. Възможностите са доста – оценка,  виждаш мненията на други хора, опция за анонимност, може да се прикачи фотография или текст, да остави телефон за противоположна връзка.

След изпратеното мнение системата автоматизирано изпраща имейл до съответния виновен чиновник. Така допитването работи непрекъснато, мненията се регистрират и зачитат, сподели Радослав Райков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР